Algemene voorwaarden

Wanneer u besluit een afspraak te plannen gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden

Diensten en grenzen

Ik bied respectvolle diensten aan aan volwassenen van wettelijke leeftijd. Ik behoud mij het recht om diensten te weigeren die in strijd zijn met mijn persoonlijke grenzen.

Communicatie

Een succesvolle en positieve ervaring begint met een goede communicatie. Ik hecht er waarde aan dat u vrijuit kunt communiceren over uw verwachtingen, wensen, vragen en zelfs teleurstellingen. Ik sta altijd open voor uw feedback en suggesties om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden vervuld.

Net zoals ik openheid verwacht, verwacht ik ook een respectvolle communicatie. Dit creëert een sfeer van wederzijds respect en comfort voor beide partijen.

Als er veranderingen zijn in uw plannen, wensen of gezondheidstoestand, waarvan u denkt dat het relevant kan zijn voor onze afspraak, moedig ik u aan om dit vooraf met mij te delen.

Aarzel niet om vragen te stellen of zorgen te uiten zodat we samen een memorabele en fijne ervaring kunnen creëren.

Toestemming en respect

Mijn diensten zijn gebaseerd op wederzijds respect en vrijwillig toestemming. Indien het respect niet wederzijds is behoud ik mij het recht op de afspraak stop te zetten zonder restitutie.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die tijdens onze interacties word gedeeld blijft stikt vertrouwelijk. Ik verwacht eenzelfde mate van discretie van uw kant. Mocht er informatie aan derden worden verstrekt, behoud ik het recht om een formele klacht in te dienen wegens schending van de privacy en verspreiding van vertrouwelijke gegevens.

Hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid zijn essentieel voor een positieve ervaring. Ik verwacht dat u zich aan de vereiste normen voor persoonlijke hygiëne en veiligheid houdt. 

Persoonlijke hygiëne voor mannen

Er wordt verwacht dat u zorgt voor een goede persoonlijke hygiëne. Dit omvat dagelijks douchen (ook onder de voorhuid!) en het dragen van schone kleding. Wanneer ik vieze geurtjes of witte randjes opmerk zal ik vragen om te douchen bij weigering zal ik onze afspraak onmiddellijk stop zetten zonder restitutie.

Periodieke SOA-testen

Om de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen te waarborgen, voer ik elke 3 maanden SOA-testen uit. Dit is een standaardprocedure om ervoor te zorgen dat onze interacties veilig blijven. 

Roken

Indien u rookt, bent u nog steeds welkom om gebruik te maken van mijn diensten. Echter, om de comfortabele omgeving te behouden, vraag ik u vriendelijk om ervoor te zorgen dat u niet naar sigarettenrook ruikt tijdens onze ontmoetingen. Ik zoen niet wanneer ik dit wel opmerk. Het is dus uw eigen verantwoordelijkheid wanneer het zoenen niet, nauwelijks of slecht is 🙂 

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is essentieel voor een aangename interactie. Slechte mondhygiëne kan van invloed zijn op het comfortniveau van beide partijen. Wees attent op uw adem en zorg voor frisse mondhygiëne. 

Leeftijd

Ik bied mijn diensten alleen aan aan volwassenen van wettelijke leeftijd. Bij twijfel kan ik om een leeftijd verificatie vragen. Een leeftijdsgrens is er niet. Iedereen is welkom.

Ongewenste handelingen en gedrag

Mijn diensten zijn bedoeld voor een respectvolle en positieve ervaring. Ongewenst gedrag of schending van mijn voorwaarden resulteren in onmiddellijke beëindiging van de afspraak zonder restitutie. 

Sekswerk is legaal werk in België.

Om wederzijds respect en veiligheid te waarborgen, zijn er enkele handelingen die ik niet aanbied en niet toesta tijdens onze afspraken: 

 • Intiem zonder condoom
 • Anale penetratie (ook geen vingers)
 • Golden shower
 • Cardates
 • Blowjob dates
 • Kledingvoorschriften of fetisjverzoeken
 • Klaarkomen op het gezicht
 • Slaan in het gezicht
 • Vriendschappelijke afspraken buiten betaaldates
 • BDSM
 • Overnachtingen

Wanneer er handelingen gebeuren op een afspraak die niet specifiek vermeld staan op mijn website, komt het initiatief vanuit mijzelf. Zonder mijn uitdrukkelijke vraag gebeuren GEEN handelingen die niet vermeld staan op mijn website. Indien dit wel gebeurt wordt de afspraak onmiddellijk stopgezet zonder teruggave en is een vervolgafspraak niet meer mogelijk. Naargelang de ernst kan er ook een klacht bij officiële instanties ingediend worden. 

Voor vragen, opmerkingen of klachten kan je mij altijd contacteren via mijn contactgegeven op deze website of het formulier hieronder.

  Contact